Advertisement

Moskus Katost / De fine, lyserøde blomster med krøllede blade.

Moskus Katost / De fine, lyserøde blomster med krøllede blade.. Det er en fin staude at anbringe i sine bede, fordi den er hårdfør og. Den blomstrer flittigt over en lang periode og kan både fås i en lyserød og hvid variant. Moskuskatost (malva moschata) er en yndig staude som lige nu blomstrer i både den vilde natur og i haverne. Frø fra moskuskatost 'alba' kan købes ved naturplanteskolen. Men den er så smuk at se til:

Øko frø, moskus katost s. Katost er en staude beslægtet med stokrosen, og der gælder det samme for den: Den er spiselig uden at smage af noget særligt. Med sin sene blomstring og store. Høj, trives bedst en solrigt sted plantet i.

Moskus-katost (Malva moschata) - Felthåndbogen ...
Moskus-katost (Malva moschata) - Felthåndbogen ... from www.fugleognatur.dk
Blade og blomster er spiselige og kan bruges i salater. Moskuskatost på wikipedia, google billeder, wikimedia commons, wikipedia (engelsk), florainfo, den store danske encyklopædi. Vær den første til at anmelde moskus katost annuller svar. Alcea), som også er en populær prydplante. Frø fra moskuskatost 'alba' kan købes ved naturplanteskolen. Moskus katost bliver op til 60 cm. Moskuskatost, du kan så i efteråret så vil den blomstre året efter, eller så indendøre i det tidlige forår, februar. Moskuskatost (malva moschata) er en yndig staude, som lige nu blomstrer i både den.

Abelmoschus moschatus (ambrette) er en nærende og sund vilde vegetabilske.

Smuk moskus katost med duftende hvide blomster, der er fulde af nektar og pollen. Frø fra moskuskatost 'alba' kan købes ved naturplanteskolen. Øko frø, moskus katost s. God til bier og andre insekter. Ca 250 frø i posen. Med sin sene blomstring og store. Moskuskatost på wikipedia, google billeder, wikimedia commons, wikipedia (engelsk), florainfo, den store danske encyklopædi. Moskuskatost er en staude, men nogen gange en kortlivet en, det er nu nemt selv at samle frø så man kan så den igen. Det kan sænke kolesterol og forhindrer. Moskuskatost (malva moschata) er en yndig staude, som lige nu blomstrer i både den. Moskus katost bliver op til 60 cm. Vær den første til at anmelde moskus katost annuller svar. Jeg føler mig så ydmyg og taknemmelig på denne årstid.

Blandt mine katoste finder man også dette familiemedlem: Dyrkes på en solrig eller halvskygget vokseplads. Alcea), som også er en populær prydplante. Med sin sene blomstring og store. Planten kan blive op til 70 cm.

Katost, moskus
Katost, moskus from www.naturshow.dk
Vær den første til at anmelde moskus katost annuller svar. Moskuskatost, du kan så i efteråret så vil den blomstre året efter, eller så indendøre i det tidlige forår, februar. Moskuskatost på wikipedia, google billeder, wikimedia commons, wikipedia (engelsk), florainfo, den store danske encyklopædi. De fine, lyserøde blomster med krøllede blade. Abelmoschus moschatus (ambrette) er en nærende og sund vilde vegetabilske. Det er helt overvældende så gavmild vores fantastiske 'moder jord' er. Jeg føler mig så ydmyg og taknemmelig på denne årstid. Men den er så smuk at se til:

Smuk moskus katost med duftende hvide blomster, der er fulde af nektar og pollen.

Med sin sene blomstring og store. Moskuskatost, du kan så i efteråret så vil den blomstre året efter, eller så indendøre i det tidlige forår, februar. Det er en fin staude at anbringe i sine bede, fordi den er hårdfør og. Ca 250 frø i posen. Blandt mine katoste finder man også dette familiemedlem: Smuk moskus katost med duftende hvide blomster, der er fulde af nektar og pollen. Frø fra moskuskatost 'alba' kan købes ved naturplanteskolen. Moskuskatost (malva moschata) er en yndig staude, som lige nu blomstrer i både den. Høj, trives bedst en solrigt sted plantet i. Moskus katost bliver op til 60 cm. Vær den første til at anmelde moskus katost annuller svar. Blade og især stængel bærer udstående hår og den har en nærmest græsgrøn kulør. Hvor er der bare meget der blomstrer lige nu.

Moskuskatost har det botaniske navn malva moschata og er i samme slægt som vores almindelig toårige katost, som vi kender fra grøftekanterne. Moskuskatost på wikipedia, google billeder, wikimedia commons, wikipedia (engelsk), florainfo, den store danske encyklopædi. Moskus katost bliver op til 60 cm. Moskuskatost er en staude, men nogen gange en kortlivet en, det er nu nemt selv at samle frø så man kan så den igen. Høj, trives bedst en solrigt sted plantet i.

Katost, Moskus-, lyserød Malva moschata
Katost, Moskus-, lyserød Malva moschata from www.albinusfro.dk
Moskus katost bliver op til 60 cm. Det er helt overvældende så gavmild vores fantastiske 'moder jord' er. Planten kan blive op til 70 cm. Men den er så smuk at se til: Blade og blomster er spiselige og kan bruges i salater. Moskuskatost (malva moschata) er en yndig staude, som lige nu blomstrer i både den. Disse to arter er ikke nemme at adskille, medmindre de bliver sammenlignet side om side i en have. Moskus katost bliver op til 60 cm.

Blade og blomster er spiselige og kan bruges i salater.

Katost er en staude beslægtet med stokrosen, og der gælder det samme for den: Øko frø, moskus katost s. De fine, lyserøde blomster med krøllede blade. Disse to arter er ikke nemme at adskille, medmindre de bliver sammenlignet side om side i en have. Blade og blomster er spiselige og kan bruges i salater. Med sin sene blomstring og store. Sundhedsmæssige fordele af musk katost. Moskuskatost er en staude, men nogen gange en kortlivet en, det er nu nemt selv at samle frø så man kan så den igen. Høj, trives bedst en solrigt sted plantet i. Moskus katost bliver op til 60 cm. Jeg føler mig så ydmyg og taknemmelig på denne årstid. Det er en fin staude at anbringe i sine bede, fordi den er hårdfør og. Men den er så smuk at se til:

Hvor er der bare meget der blomstrer lige nu moskus. Frø fra moskuskatost 'alba' kan købes ved naturplanteskolen.

Posting Komentar

0 Komentar