Advertisement

Γορτυνια Φωτια : ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ | in.gr / Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε πευκοδάσος, η οποία ξέσπασε νωρίς το απόγευμα, στους πάδες κόνιτσας.

Γορτυνια Φωτια : ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ | in.gr / Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε πευκοδάσος, η οποία ξέσπασε νωρίς το απόγευμα, στους πάδες κόνιτσας.. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η δασική πυρκαγιά που πέρασε αό' την ηλεία στην περιοχή της γορτυνίας στην αρκαδία. Χριστόπουλος θεωρεί την φωτιά δύσκολη, σχετικά ελεγχόμενη αλλά. Προσπάθειες για να κρατηθεί η φωτιά μακριά από την αρχαία ολυμπία. Η φωτιά, προερχόμενη από την νεμούτα της ηλείας, που αυτή τη στιγμή το μέτωπο της φωτιάς ανεβαίνει προς τον ποταμό λάδωνα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δόθηκε.

Τι γίνεται με τον ενφια των καμένων σπιτιών. Σύμφωνα με το evima.gr, στο σημείο επιχειρεί η. Η φωτιά πέρασε και στην αρκαδία. Δυστυχώς κάηκαν αρκετά σπίτια στη χώρα, ενώ στα υπόλοιπα. Η φωτιά που ξεκίνησε από την νεμούτα της ηλείας, πέρασε στην γορτυνία και μέσα από τα χωριά ελαία, νεοχώρι και χώρα.

Φωτιά Αρκαδία: Δραματική έκκληση για βοήθεια από τον ...
Φωτιά Αρκαδία: Δραματική έκκληση για βοήθεια από τον ... from s.tvopen.gr
Σύμφωνα με το evima.gr, στο σημείο επιχειρεί η. Η φωτιά που ξεκίνησε από την νεμούτα της ηλείας, πέρασε στην γορτυνία και μέσα από τα χωριά ελαία, νεοχώρι και χώρα. Είμαστε και θα παραμείνουμε στο πλευρό της ελλάδας. Στους έξι οι οικισμοί που εκκενώθηκαν. Μεγάλη αναζωπύρωση στα βασιλικά, καίγονται σπίτια. Δυστυχώς κάηκαν αρκετά σπίτια στη χώρα, ενώ στα υπόλοιπα. Συγκεκριμένα, όπως πληροφορεί το eviathema.gr, χθές το βραδάκι δόθηκε αρμοδίως η εντολή να εκκενωθεί και το νέο προκόπιο ευβοίας, αφού η φωτιά κατέβαινε ορμητικά από τα βορειότερα προς. Χριστόπουλος θεωρεί την φωτιά δύσκολη, σχετικά ελεγχόμενη αλλά.

Απόγνωση στις περιοχές που κάηκαν.

Η φωτιά που ξεκίνησε από την νεμούτα της ηλείας, πέρασε στην γορτυνία και μέσα από τα χωριά ελαία, νεοχώρι και χώρα. Ανάλογα με τη φορά των ανέμων, οι ρίψεις θα. Χριστόπουλος θεωρεί την φωτιά δύσκολη, σχετικά ελεγχόμενη αλλά. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η δασική πυρκαγιά που πέρασε αό' την ηλεία στην περιοχή της γορτυνίας στην αρκαδία. Το χωριό χώρα εκκενώθηκε μετά τις αναζωπυρώσεις. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε πευκοδάσος, η οποία ξέσπασε νωρίς το απόγευμα, στους πάδες κόνιτσας. Συγκεκριμένα, όπως πληροφορεί το eviathema.gr, χθές το βραδάκι δόθηκε αρμοδίως η εντολή να εκκενωθεί και το νέο προκόπιο ευβοίας, αφού η φωτιά κατέβαινε ορμητικά από τα βορειότερα προς. Η φωτιά που πέρασε από την ηλεία στη γορτυνία συνεχίζει το καταστροφικό της έργο. Η φωτιά, προερχόμενη από την νεμούτα της ηλείας, που αυτή τη στιγμή το μέτωπο της φωτιάς ανεβαίνει προς τον ποταμό λάδωνα. Δυστυχώς κάηκαν αρκετά σπίτια στη χώρα, ενώ στα υπόλοιπα. Κόποι μιας ζωής χάθηκαν μέσα σε δευτερόλεπτα. Μεγάλη αναζωπύρωση στα βασιλικά, καίγονται σπίτια. Η φωτιά στη βόρεια αττική βρίσκεται σε εξέλιξη και οι ελπίδες στρέφονται στα εναέρια μέσα, που σηκώθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχείς και φωτιά κατευθύνεται στη γορτυνία του νομού αρκαδίας, σύμφωνα. Σπίτια κάηκαν στη χώρα γορτυνίας όπου οι κάτοικοι διαμαρτύρονται γιατί δεν ο αντίδημαρχος γορτυνίας κ. Μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ή αρνητικό τεστ. Η φωτιά στη βόρεια αττική βρίσκεται σε εξέλιξη και οι ελπίδες στρέφονται στα εναέρια μέσα, που σηκώθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες. Η φωτιά από την νεμούτα της ηλείας πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις και πέρασε στη χώρα γορτυνίας και πιθανόν να πάει προς την ελαία.

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ | από το iefimerida.gr
ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ | από το iefimerida.gr from www.iefimerida.gr
Συγκεκριμένα, όπως πληροφορεί το eviathema.gr, χθές το βραδάκι δόθηκε αρμοδίως η εντολή να εκκενωθεί και το νέο προκόπιο ευβοίας, αφού η φωτιά κατέβαινε ορμητικά από τα βορειότερα προς. Στους έξι οι οικισμοί που εκκενώθηκαν. Η φωτιά, προερχόμενη από την νεμούτα της ηλείας, που αυτή τη στιγμή το μέτωπο της φωτιάς ανεβαίνει προς τον ποταμό λάδωνα. Έχει δοθεί εντολή εκκένωσης στα χωριά ελαία, χώρα και νεοχώριο. Στη γορτυνία εκκενώθηκαν οκτώ οικισμοί, ενώ υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλλουν πυροσβέστες και εθελοντές προκειμένου να αναχαιτίσουν την επέλαση της. Ο φετινός ιούλιος ήταν ο τρίτος θερμότερος ιούλιος στα χρονικά. Η φωτιά που ξεκίνησε από την νεμούτα της ηλείας, πέρασε στην γορτυνία και μέσα από τα χωριά ελαία, νεοχώρι και χώρα. Φωτιά ξέσπασε στο καστέλι φουρνής λασιθίου στις 11:30 το βράδυ, με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση 12 οχημάτων της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Η φωτιά καίει εκτάσεις στην τοπική κοινότητα τροπαίων.

Το χωριό χώρα εκκενώθηκε μετά τις αναζωπυρώσεις. Στους έξι οι οικισμοί που εκκενώθηκαν. Η φωτιά, προερχόμενη από την νεμούτα της ηλείας, που αυτή τη στιγμή το μέτωπο της φωτιάς ανεβαίνει προς τον ποταμό λάδωνα. Μέχρι πριν λίγα λεπτά οι κάτοικοι και οι παραθεριστές πλήρωναν κανονικά εισιτήριο για να μπουν στο φέρι μποτ και να μεταφερθούν σε ασφαλές μέρος. Είμαστε και θα παραμείνουμε στο πλευρό της ελλάδας. Κόποι μιας ζωής χάθηκαν μέσα σε δευτερόλεπτα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δόθηκε. Μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ή αρνητικό τεστ. Η φωτιά στη βόρεια αττική βρίσκεται σε εξέλιξη και οι ελπίδες στρέφονται στα εναέρια μέσα, που σηκώθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχείς και φωτιά κατευθύνεται στη γορτυνία του νομού αρκαδίας, σύμφωνα. Βασικός στόχος των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο η. Ανεξέλεγκτα κινείται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή ελαία δωρίδος φωκίδας. Η φωτιά που ξεκίνησε από την νεμούτα της ηλείας, πέρασε στην γορτυνία και μέσα από τα χωριά ελαία, νεοχώρι και χώρα.

Προσπάθειες για να κρατηθεί η φωτιά μακριά από την αρχαία ολυμπία. Στη γορτυνία εκκενώθηκαν οκτώ οικισμοί, ενώ υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλλουν πυροσβέστες και εθελοντές προκειμένου να αναχαιτίσουν την επέλαση της. Συγκεκριμένα, όπως πληροφορεί το eviathema.gr, χθές το βραδάκι δόθηκε αρμοδίως η εντολή να εκκενωθεί και το νέο προκόπιο ευβοίας, αφού η φωτιά κατέβαινε ορμητικά από τα βορειότερα προς. Η φωτιά πέρασε και στην αρκαδία. Η φωτιά καίει εκτάσεις στην τοπική κοινότητα τροπαίων.

Η τεχνολογία cloud είναι το μόνο μέλλον... - i technologia ...
Η τεχνολογία cloud είναι το μόνο μέλλον... - i technologia ... from images32.inewsgr.com
Η φωτιά πέρασε και στην αρκαδία. Μεγάλη αναζωπύρωση στα βασιλικά, καίγονται σπίτια. Η φωτιά, προερχόμενη από την νεμούτα της ηλείας, που αυτή τη στιγμή το μέτωπο της φωτιάς ανεβαίνει προς τον ποταμό λάδωνα. Απόγνωση στις περιοχές που κάηκαν. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε πευκοδάσος, η οποία ξέσπασε νωρίς το απόγευμα, στους πάδες κόνιτσας. Η φωτιά που ξεκίνησε από την νεμούτα της ηλείας, πέρασε στην γορτυνία και μέσα από τα χωριά ελαία, νεοχώρι και χώρα. Ο φετινός ιούλιος ήταν ο τρίτος θερμότερος ιούλιος στα χρονικά. Τι γίνεται με τον ενφια των καμένων σπιτιών.

Κόποι μιας ζωής χάθηκαν μέσα σε δευτερόλεπτα.

Χριστόπουλος θεωρεί την φωτιά δύσκολη, σχετικά ελεγχόμενη αλλά. Απόγνωση στις περιοχές που κάηκαν. Σπίτια κάηκαν στη χώρα γορτυνίας όπου οι κάτοικοι διαμαρτύρονται γιατί δεν ο αντίδημαρχος γορτυνίας κ. Προσπάθειες για να κρατηθεί η φωτιά μακριά από την αρχαία ολυμπία. Συγκεκριμένα, όπως πληροφορεί το eviathema.gr, χθές το βραδάκι δόθηκε αρμοδίως η εντολή να εκκενωθεί και το νέο προκόπιο ευβοίας, αφού η φωτιά κατέβαινε ορμητικά από τα βορειότερα προς. Η φωτιά πέρασε και στην αρκαδία. Κόποι μιας ζωής χάθηκαν μέσα σε δευτερόλεπτα. Η φωτιά, προερχόμενη από την νεμούτα της ηλείας, που αυτή τη στιγμή το μέτωπο της φωτιάς ανεβαίνει προς τον ποταμό λάδωνα. Η φωτιά που ξεκίνησε από την νεμούτα της ηλείας, πέρασε στην γορτυνία και μέσα από τα χωριά ελαία, νεοχώρι και χώρα. Ο φετινός ιούλιος ήταν ο τρίτος θερμότερος ιούλιος στα χρονικά. Η φωτιά από την νεμούτα της ηλείας πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις και πέρασε στη χώρα γορτυνίας και πιθανόν να πάει προς την ελαία. Μεγάλη αναζωπύρωση στα βασιλικά, καίγονται σπίτια. Φωτιά ξέσπασε στο καστέλι φουρνής λασιθίου στις 11:30 το βράδυ, με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση 12 οχημάτων της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Posting Komentar

0 Komentar